Bovenstaande afbeelding komt uit de presentatiefilm Boost your mind, waarin een projectteam zichzelf voorstelt.

Liefdevol vakmanschap

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer ik mijn werk uitvoer vanuit de liefde voor mijn vak, dat een essentieel element toevoegt. Het is misschien niet direct zichtbaar, maar wel voelbaar. Deze overtuiging zorgt ervoor dat ik steeds weer opnieuw aftast of ik mijn werk nog met liefde doe.

Er zijn ook periodes geweest in mijn werkende leven, zeker aan het begin toen ik nog heel jong was, dat ik werkte ‘omdat het moest’. Om geld te verdienen, om op vakantie te kunnen, uit plichtsgevoel. Toen ik begon te ontdekken wie ik ben en wat ik wil en kan bijdragen aan de wereld, kwam daar langzaamaan verandering in.

Een leven lang leren

Daar is het niet bij gebleven. Ik leer nog elke dag bij, over mijzelf en over mijn vakgebied. Ik sta dan ook altijd open voor feedback op mijn werk en mijn gedrag, mits dat op een respectvolle manier wordt gegeven uiteraard. Ook het leren aan een ander, door het geven van trainingen of workshops, doe ik met veel liefde. Dat is immers een manier om mijn kennis en ervaring te delen.

Tot de kern komen

Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar wat een ander mens beweegt en mijn oprechte interesse, kom ik meestal snel tot de kern: waarmee kan ik jou precies helpen? Wat is de essentie van wat je wilt overbrengen in beeld of tekst? Welke emoties van de betrokkenen wil je aanspreken? Hoe krijg je de andere partij in beweging? Waarom kiest iemand voor jouw product of dienst?

Kan ik je helpen?

Bekijk op je gemak de diensten die ik aanbied en bepaal zelf of ik jou kan helpen. Wil je daarover vrijblijvend in gesprek onder het genot van een kop koffie of thee? Dan maak ik graag een afspraak met je. Je kunt dit aangeven via het contactformulier.

Diensten

 • Communicatie-advies

  Niet goed afgestemde communicatie kan grote problemen veroorzaken, zowel binnen een organisatie als naar buiten toe. Dan kan het zinvol zijn met een externe adviseur te werken om meer helderheid en verbondenheid te creƫren.

 • Film / Videocontent

  Film heeft impact. Bewegend beeld en geluid samen, laten een diepere indruk achter dan alleen beeld of alleen geluid. Bovendien kun je een grote groep mensen bereiken, die op een moment dat het voor hen goed uitkomt jouw boodschap ontvangen.

 • Tekst en redactie

  Niet iedereen houdt van schrijven en niet iedereen kan het. Niet alleen heb ik jarenlange schrijfervaring, ik verdiep mij ook regelmatig nog in schrijftechnieken. Heb je hulp nodig met je teksten? Ik sta voor je klaar.

 • Training

  In de driedaagse incompany training Presenteren & Vloggen leren de deelnemers hun persoonlijke zakelijke missie voor het voetlicht te brengen. De training is geschikt voor een groep van 15-20 deelnemers.