Bovenstaand beeld komt uit de bedrijfsfilm van Committed Party Planning.

Voor jou geschreven

Zie je zelf teksten fabriceren echt niet zitten? Dat kan natuurlijk. Niet iedereen houdt van schrijven. Ik wel. Ik doe het al mijn hele leven. En vaak vind ik teksten schrijven voor een ander nog leuker dan voor mijzelf. Ik krijg de kans om me in nieuwe materie te verdiepen, datgene waar jij je mee bezig houdt. Ik vraag net zo lang door tot ik helemaal snap wat jij wilt overbrengen en waarom en hoe en aan wie. Vervolgens schrijf ik een concept tekst die we samen gaan verfijnen tot er precies staat wat jij wilt vertellen.

Jij schrijft, ik help

Als je wel zelf teksten schrijft, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dan is het fijn een ander ernaar te laten kijken. Is de tekst helder? Is het doel van jouw boodschap helder? Zit er een logische lijn in? Is de schrijfstijl of het taalgebruik consistent? Zijn er nog spellings- of grammaticale fouten te ontdekken?

Advies of herschrijven

Als tweede lezer kan ik je advies geven over bovenstaande elementen. Ik kan ook met jou meekijken of de boodschap en de manier waarop je deze voor het voetlicht brengt wel goed genoeg aansluiten bij jouw beoogde doelgroep. En als je er zelf niet meer uitkomt, kan ik de teksten ook voor jou herschrijven.

Webteksten RĂ©sidence La Cigale
Geschreven door red pepper gang productions
Webteksten Stichting Peuterspeelzalen Leiden
Geschreven door red pepper gang productions in samenwerking met Brave Brands
Jaarverslag SPL 2019
Geschreven door red pepper gang productions
Webteksten Corporate Culture Change Management (CCCM)
Redactie in samenwerking met CCCM
Jaarverslag SPL 2018
Geschreven door red pepper gang productions