Bovenstaand beeld komt uit ‘The making of’ een televisiespot van de Nationale Ombudsman.

Beelden met impact

Film kan een perfect medium zijn om je boodschap over te brengen. Je kunt film gebruiken om heel concreet te laten zien wat jij voor een ander kan betekenen, of juist om een visie, een toekomstbeeld te schetsen. En je bent ermee in staat een grote groep mensen in één keer te bereiken. Die kunnen bovendien jouw boodschap allemaal bekijken op een door henzelf gekozen moment.

Korte filmpjes doen het goed op social media. Een film is makkelijk te bekijken en door de combinatie van zowel beeld als audio blijft jouw verhaal beter in het geheugen van je potentiële klanten hangen. Zeker als dat verhaal ook nog eens de emoties van de kijker aanspreekt. Denk je dat je een film nodig hebt?

Zo gaan we dan te werk

Samen bepalen we de inhoud van jouw content, of dat nu voor je website is of voor social media. Ik help je jouw verhaal op orde te krijgen vanuit mijn communicatieachtergrond: doel, doelgroep en kernboodschap inclusief emoties werken we helemaal uit. Vervolgens bedenken we samen de beelden die daar het beste bij passen. Ik maak een script en we kunnen aan de slag. De concept film krijg je te zien op het daarvoor afgesproken moment. Een ronde met aanpassingen is bij de overeengekomen prijs inbegrepen. De definitieve versie krijg je als bestand waar jij het gebruiksrecht van hebt. Wil je weten hoe dat precies zit? Bekijk dan mijn algemene voorwaarden.

Eerst voorbeelden zien?

Wil je lievers eerst weten wat voor filmprojecten red pepper gang productions onder andere doet? Bekijk dan het portfolio. En heb je inderdaad een film nodig? Dan maak ik graag kennis met je.