Vlotte vlogs

Pepers stand out

 

Je bent ondernemer omdat je de vrijheid en zelfstandigheid om je eigen koers te kunnen bepalen heel belangrijk vindt. Een tikkeltje eigenwijs: je gelooft in jezelf en in je product of dienst. En de rest van de wereld? Ziet die ook zo duidelijk waar jij voor staat?

Of ben je nog niet onderscheidend genoeg? Heb je nog niet echt een duidelijk verhaal? Kunnen je klanten je nog niet zo goed vinden online? Ben je nog niet voldoende zichtbaar?

Red pepper gang productions helpt je jouw doelgroep te laten zien hoe inspirerend en aantrekkelijk jouw onderneming is. Door je bedrijfsverhalen om te zetten in korte, krachtige en tot de verbeelding sprekende videoblogs (vlogs). Met online videocontent op je website laat je niet alleen zien wie je bent en waar je voor staat, maar ben je direct ook veel beter vindbaar in de Google ranglijsten.

Waarom zou je zelf aanmodderen met een handycam als je een efficiënt en professioneel pakket aan vlogs kunt kopen? Filmisch opgenomen met veel scherpte-diepte, mooie lichtsetting en goed geluid, in een ontspannen sfeer. Met een inhoudelijk goed verhaal, want ook daarin biedt red pepper gang productions jou ondersteuning. Op deze manier kost het jou veel minder aan tijd, zodat je de uitgespaarde tijd kunt besteden aan je core business. En dan hoef je ook al die apparatuur niet aan te schaffen.

Door de professionele setting en de heldere inhoud kom je over als dé inspirerende expert op jouw vakgebied. Geef aandacht aan je zichtbaarheid en je zult zien dat je netwerk groeit, het vertrouwen in jou groeit en dat daardoor de kans op meer omzet exponentieel groeit.

Samen met red pepper gang productions vlotte vlogs maken? Hieronder staan de verschillende pakketten.

1 peper                          2 pepers                          3 pepers

Nog geen idee waarover je zou kunnen vloggen? Vraag een gratis vloggers brainstorm aan ter waarde van € 149,-. Ik help je graag!